Halové MČR žactva Jablonec nad Nisou

2.-3. 3. 2013 – Halové MČR žactva Jablonec nad Nisou. Z našeho oddílu se zúčastnili: I. Mocharová (vrh koulí – 10,56 – 11. místo), T. Kincl (vrh koulí – 12,09 – 11. místo), M. Bartoš (skok vysoký – 160 – 16. místo). Kompletní výsledky k nahlédnutí zde.

První březnový víkend se v jablonecké hale Na Střelnici konalo Halové mistrovství ČR žactva v atletice. Náš oddíl reprezentoval tentokrát historicky nejvyšší počet závodníků, celkem se na šampionát svými výkony kvalifikovali tři naši atleti. Martin Bartoš i přes svalové zranění nastoupil do soutěže ve skoku do výšky, kde s výkonem 160 cm obsadil 16. příčku. Lépe se dařilo našim koulařům, když Tomáš Kincl poslal své náčiní do vzdálenosti 12,09 m a soutěž ukončil na 11. místě. Stejného umístění dosáhla v soutěži dívek i Iveta Mocharová, která svým výkonem 10,56 m zaostala pouhých 18 centimetrů za vlastním oddílovým rekordem.

Celkové výsledky z mistrovství najdete zde, komentář předsedy AJ ke stažení zde, komentář předsedy KASu Vysočina k přeborům ke stažení zde.

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *